SÆSON 2/2019 (26. april - 22. juni) 

På denne side finder du generelle informationer om hold, træningstider og selvtræning i sæson 2/2019, der går fra midten af april til frem til sommerferien.

 
Kort om undervisningen
Hos Frederiksberg Bueskydning tilbyder vi undervisning i skydeteknik og de mentale aspekter og processer, som bueskydning åbner op for hos den enkelte udøver. 

Frederiksberg Bueskydning holder til i Kedelhallens Store Sal på Nyelandsvej 75A på Frederiksberg. I Kedelhallen er der en hyggelig cafe og et fantastisk personale. Derudover råder Frederiksberg Bueskydning over en lille hyggelig delvis overdækket og oplyst udendørsbane på Kedelhallens område, hvor foreningens skytter i princippet kan træne året rundt (når vejret tillader det) indenfor Kedelhallens officielle åbningstider. 


Om vores hold og sæsoner
I 2019 har vi tre hold for voksne samt et børne-ungehold (10-15 år). Vi har fire sæsoner om året – to om foråret – og to om efteråret/vinteren. Afhængig af helligdage og ferieperioder er der 7-10 undervisningsgange á 2 timer pr. hold pr. sæson. 

I 2019 har vi hold fredag og lørdag. Fredag er børne- og ungdomsdag. 

Lørdag har vi hold for voksne. Lørdagsholdene træner ind i mellem om søndagen i Lille Sal eller på udendørsbanen (når vejret tillader), hvis Kedelhallens Store Sal er booket med andre arrangementer. 

Vi bestræber os på at være max. 12-15 skytter pr. hold. Da vi deler faciliteter med andre idrætter i Kedelhallen, får vi tildelt træningstid år for år. Det betyder, at vi kun optager nye medlemmer alt efter kapacitet og træningstider. Når du er medlem af foreningen og går på et hold, har du naturligvis fortrinsret til at fortsætte på holdet i de kommende sæsoner.


Tilbud om ekstra selvtræning for medlemmer
Er du medlem og tilmeldt et hold, og har du dit eget godkendte bueudstyr, kan du selvtræne mod betaling af en mindre banefee. Selvtræning foregår på foreningens udendørsbane eller i den Store Hal i et afmærket område samtidig med (og efter) holdundervisningen på fredage, lørdage og mandag. Se tidspunkter under `Selvtræning´ og i aktivitetskalenderen. 


En times gratis prøvetræning
Er du interesseret i at finde ud af, om bueskydning er noget for dig, er du velkommen til at få en times gratis prøvetræning. Kontakt os pr. mail eller telefon og hør nærmere.

Aflysninger
Der forekommer aflysninger af den planlagte træning i løbet en sæson. Årsagen er, at Kedelhallen ind i mellem bliver booket til sports-, kultur,- og firmaarrangementer i de tidsrum, hvor vi har vores træningstider. Når sker uforudsete aflysninger, får foreningens medlemmer naturligvis få besked via mail eller sms. Vi forsøger så at rykke undervisningen til andre dage eller træne på udendørsbanen, hvis vejret tillader det. 


TRÆNINGSTIDER SÆSON 2/FORÅR 2019

HOLD 1/Lørdag – Voksen recurveskytter

Træningstider: Lørdage kl. 9.30-11.30 i Store Sal i perioden 27. april til 22. juni 2019. 

Datoer: 27/4, 4/5 ude, 11/5, 25/5, 1/6 ude, 15/6 ude og 22/6

 

HOLD 2/Lørdag – Voksen barbueskytter

Træningstider: Lørdage kl. 11.15-13.30 i Store Sal i perioden 27. april til 22. juni 2019. 

Datoer: 27/4, 4/5 ude, 11/5, 25/5, 1/6 ude, 15/6 ude og 22/6

 

HOLD 3/Lørdag – Voksen Barbue/langbue

Træningstider: Lørdage kl. 13.15-15.30 i Store Sal i perioden 27. april til 22. juni 2019. 

Datoer: 27/4, 4/5 ude, 11/5, 25/5, 1/6 ude, 15/6 ude og 22/6

 

HOLD 5/Fredag – Børne-ungehold

Træningstider: Fredage kl. 16-18.30 i Store Sal i perioden 26. april til 21. juni 2019. 

Datoer: 26/4, 3/5 ude, 10/5, 24/5, 31/5 ude, 7/6, 14/6 og 21/6 ude

 

SELVTRÆNING – INDEN- OG UDENDØRS

INDENDØRSBANEN
Det er altid muligt at selvtræne i Store Sal samtidig med, at der er undervisningshold på træningsbanen. Du skal selv sørge for at hente skiven. Den skal placeres længst væk fra de skytter, der modtager undervisning. Om fredagen fritræningstiden udvidet til kl. 16-20.30. 

UDENDØRSBANEN
Foreningens hyggelige udendørsbane er almindeligvis alt efter sæsonens vejr åben for fritræning alle hverdage og weekender året rundt (undtaget når Kedelhallen holder helligdags- og ferielukket). 

Der kan IKKE selvtrænes i de tidsrum, hvor undervisningsholdene bruger udendørsbanen(se datoer og tidspunkter under de forskellige hold på aktivitetsplanen). 


SELVTRÆNING OG BANEFEE
Ekstra selvtræning er et tilbud til medlemmer, der er tilknyttet et hold og som har eget bueudstyr. Banefee på 20 kr. pr. påbegyndt time indbetales umiddelbart efter selvtræningen til foreningens 6-cifrede MobilePay nr. 506637. HUSK at angive navn, medl.nr. og timer. 

De uden MobilePay, skal registrere deres timer i banebogen (ligger inde i cafeen i vores dueslag). Spørg personalet om ”banebogen”. 
 

Opstilling og nedtagning af skiver og sikkerhedsnet i store sal
Alle, der selvtræner, skal hjælpe til med at opstille og nedtage sikkerhedsnet og skiver.

Spørgsmål til selvtræning
Er du i tvivl om betingelser/betaling af selvtræning, er du meget velkommen til at kontakte os pr. mail eller foreningens telefon.