Her på siden kan du finde informationer om:

Haltider
Træningstider
Prøvetime
selvtræning
udendørsbanen i kedelhallen
udendørsskydning på grøndalsbanen


 

Haltider Januar-juli 2022Kedelhallens Store Sal -
foreningens officielle haltider:

Onsdag kl. 15.30-18
Fredag kl. 15.30-19
Lørdag kl. 9.15-15.30


Træningstider 

Tjek altid foreningens aktivitetskalender på www.frederiksbergbueskydning.dk, hvor vi opdaterer evt. ændringer af træningstider og -steder.


Ungdomshold - Onsdag

Onsdag kl. 15.30 - 18.00
Hvor: Kedelhallens Store Sal

   
Voksenhold - Fredag

Fredag kl. 15.30 - 18.00
Hvor: Kedelhallens Store Sal


Voksenhold - Lørdag

Lørdag. Hold 1. Morgenhold kl. 9.15-11.30 
Lørdag. Hold 2. Eftermiddagshold kl. 11.30-14.00

Vi har adgang til Store Sal i tidsrummet fra kl. 09-15.30.Har du eget bueudstyr, og er du tilmeldt et hold, er du velkommen til at selvtræne allerede fra kl. 09.00. Læs mere under selvtræning.Prøvetime

Vi tilbyder en gratis prøvetime ca. 1. gang om måneden. Dato og tidspunkt kan variere, men som udgangspunkt er det om lørdagen kl. 14.00. Ønsker du en prøvetime, skal du aftale det på forhånd. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv kort om dig selv og hvilket hold og buetype, du er interesseret i. Vi vender tilbage inden for 3-4 hverdage.selvtræning

Som A-medlem kan du selvtræne i alle de bevilgede haltider indendørs samt skyde på udendørsbanen året rundt (unge kun iflg. m/voksen).

Som B-medlem (for medlemmer med midlertidig pause) kan du skyde på udendørsbanen året rundt i Kedelhallens åbningstid, undtaget når holdtræningen foregår udendørs (unge under 17 år kun iflg. m/voksen).

Selvtræner du på indendørsbanen, når andre har holdtræning, skal du selv sørge for at hente og returnere din skive. Inde i salen skal skiven placeres længst væk fra de skytter, der har holdtræning. udendørsbane

Foreningens udendørsbane bag Kedelhallen er almindeligvis åben for selvtræning for alle medlemmer med eget udstyr på hverdage og i weekender året rundt (unge må kun selvtræne iflg. med en voksen)

Vær opmærksom på, at der IKKE kan selvtrænes i de tidsrum, hvor holdene bruger udendørsbanen f.eks. ved aflysninger i Store Sal.  (se datoer og tidspunkter under de forskellige hold på aktivitetsplanen på forsiden af foreningens hjemmeside). 

Compoundbuer må ikke benyttes på foreningens ethafoamskiver. Pile monteret med skærende spidser eller spidstyper, der ødelægger skiverne, må heller ikke anvendes!