Medlemskab og kontingenter

Medlemskab

Frederiksberg Bueskydning er en folkeoplysende forening godkendt af Frederiksberg Kommune Kultur og Fritid. Foreningen er desuden medlem af Frederiksberg Idræt (FIU) og DGI Storkøbenhavn. Frederiksberg Bueskydning deler træningsfaciliteter med andre idrætsklubber i Kedelhallens Store Sal på Nyelandsvej 45A. Træningstiderne bliver tildelt af Frederiksberg Idræt (FIU) fra år til år. I 2023 har Frederiksberg Bueskydning fællestræningshold, der træner hhv. onsdag, fredag og lørdag (se også Praktisk info). Vi optager nye medlemmer året rundt, hvis der er plads på holdene. Vi stræber efter at være 12-15 skytter pr. hold.  

 

A-medlemskab

Voksen (fra det fyldte 18 år): 280 kr./måned

Barn/ung (fra 12 – 17 år): 190 kr./måned

 

Som A-medlem har du en fast ugentlig tid til fællestræning på 2-3 timer og har – hvis du har eget bueudstyr – adgang til at fritræne (se træningstider). Det er gratis for nye medlemmer at låne bueudstyr til fællestræning i maksimalt hhv. 6 måneder (børn/unge) og 3 måneder (voksne).

  

B-medlemskab 

Voksne og børn/unge: 150 kr./måned

 

B-medlemskab forudsætter at du har været A-medlem minimum 6 måneder og kan som minimum tegnes for et kvartal. Som B-medlem har du adgang til fritræning på udendørsbanen (se Træningsfaciliteter og træningstider).


Skytter kan fra det fyldte 17 år træne på voksenhold uden ændring af kontingent. Ved det fyldte 18 år overgår skytter automatisk til et af voksenholdene. Indendørs fritræning er uændret muligt samtidig med andre holds træning i hht. vedtægterne Ved det fyldte 18 år overgår skytter automatisk til et af voksenholdene, men fortsat træning på ungdomsholdet er muligt indtil det fyldte 20 år. Indendørs fritræning er uændret muligt samtidig med andre holds træning i hht. vedtægterne

DER OPKRÆVES IKKE GEBYR VED ÆNDRING AF MEDLEMSKAB!


Kontingent

Vi har opdelt året i 4 perioder (kvartaler): Jan – marts, april – juni, juli –september og oktober – december. Du skal ikke betalt et indmeldelsesgebyr ved indmeldelse i Frederiksberg Bueskydning.Kontingent opkræves elektronisk og betales kvartalsvis forud. Ved indmeldelse i et igangværende kvartal, betaler du kun for den resterende del af dette kvartal. Udmeldelse skal ske skriftligt til formand eller kasserer inden betalingsfristen for det efterfølgende kvartal.