Prøveskydning

Vi tilbyder gratis prøveskydning af én times varighed for børn og unge (12 – 17 årog voksne (fra 18 år), der ønsker at prøve kræfter med bueskydning og blive introduceret til klubben. Det er medlemmer af bestyrelsen, der står for prøveskydningen.Prøveskydning for børn og unge kan arrangeres de fleste onsdage og finder sted i forbindelse med børne- ungeholdets undervisning. Forældre/værge er velkomne til at overværeprøveskydningen.


For børn og unge med særlige udfordringer eller handicap skal forældre/værge informere klubben herom forud for prøveskydningen, så der evt. kan tages hensyn hertil. Prøveskydning for voksne finder sted ca. 1. gang per måned.


Prøveskydning for voksnefinder som udgangspunkt sted  lørdag formiddage.


Bemærk, at vi ikke afholder fælles prøveskydning for forældre og børn/unge ligesomdet ikke er muligt for forældre og børn at træne  samme hold. 

Frederiksberg Bueskydning kan ikke hjælpe med prøveskydning til enkeltstående begivenheder så som polterabend, andre private arrangementer og firmaarrangementer. Før du anmoder om tid til prøveskydning bedes du læse på vores hjemmeside om 

klubbensformåltræningsform og træningstider passer dig. 


Bemærk, i Frederiksberg Bueskydning træner vi ikke med compoundbuer.


Når du anmoder om tid til prøveskydningbeder vi dig samtidig sende følgende information:


·   Alder

·   Adresse

·   Telefonnummer

·   E-mailadresse

·   Om du medbringer eget bueudstyr eller om du ønsker at låne foreningens  

·   Om du er højreeller venstrehåndet

·   Evt. erfaring med bueskydning

·   Evtønske om buetype

·   Evtsærlige forhold vi skal være opmærksomme på herunder psykiske og fysiskehandicap


Vi vender hurtigst muligt tilbage med invitation til din prøveskydning.


Vi er en lille klub, der drives af  frivillige og vi henstiller derfor til, at du kun anmoder om tid til prøveskydninghvis du er reelt interesseret i at afprøve om bueskydningen er en sport for dig.